Verbeterd beheer van labels§

We hebben het beheren van suggestielijsten verbeterd en uitgebreid. Vanaf deze versie kan je de suggestielijsten en alle gebruikte labels beheren. Bovendien kan je voorkomen dat men bij gebruik zelf nieuwe labels kan toevoegen. Deze verbeteringen zijn van toepassing op evenementlabels, schedule beschrijvingen, kostsetnamen en contactlabels.

Een overzicht van de verbeteringen:

Ter herinnering: de voorgedefinieerde suggesties worden getoond nog voordat de gebruiker iets heeft ingetikt in het invoerveld.

Tip

Indien je bovendien de keuze wilt beperken tot enkel de labels uit de voorgedefinieerde suggesties, kan je alle labels in de vrije invoer-lijst snel verbergen door ‘Alles verbergen’ aan te klikken.

Opsplitsing BTW totalen§

In de ‘Kost Info’ tab van de Evenement Inspector worden de BTW totalen per BTW-tarief opgelijst. Ook in rapporten en de API zijn deze opgesplitste totalen vanaf nu beschikbaar.

Kopiëren van resource boekingen§

In de Evenement Inspector kan je nu één of meerdere individuele resource boekingen selecteren en deze vervolgens kopiëren naar andere evenementen. Voorheen kon je enkel alle resource boekingen tegelijk kopiëren.

Kopiëren (en plakken) doe je nu via het rechtermuisknopmenu.

Merk op dat je boekingen van locaties niet kan kopiëren.

Suggesties bij inwisselen van plaatshouders§

Bij het inwisselen van plaatshouders worden meteen de resources getoond die de rol van deze plaatshouder kunnen vervullen. Je kan ook nog steeds zoeken naar resources die deze rol niet hebben door in het zoekveld te typen.

Verbeteringen ticketing-integraties§

De knop om een evenement door te sturen naar de ticketingsoftware geeft nu aan of het doorsturen geslaagd of gefaald is. Na een fout bij het doorsturen kan je nog eens proberen.

Bij een groep van evenementen is het nu mogelijk om de onderliggende evenementen in één keer door te sturen.

Bij alle ticketing-integraties kan er bijkomende informatie over verkoopstanden getoond worden. Je kan deze zichtbaar maken door in het beheerscherm van de ticketing-integratie de extra velden te koppelen aan Yesplan custom data velden.